دیدار نماینده ویژه پوتین در امور سوریه با علی شمخانی - باشگاه خبرنگاران

10 آوريل 2018 نماینده ویژه پوتین در امور سوریه در دیدار با شمخانی درباره آخرین تحولات سوریه و حمله اخیر رژیم صهیونیستی به این کشور گفت‌وگوی محرمانه‌ای داشته 

واکنش شمخانی به اظهارات رییس جمهور متوهم آمریکا - الف

5 روز پیش به گزارش مهر، دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیّت ملّی در گردهمایی دریابان شمخانی با تبیین ابعاد جنگ ادراکی که از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای قرار دادن توضیح لاریجانی درباره "تصویب ۲۰ دقیقه‌ای برجام در مجلس" . داستان‌سرایی اسرائیل مجری بی‌بی‌سی را هم قانع نکرد 

شمخانی تحلیل کرد: طراحی بازی پینگ‌پونگی دولت انگلیس در برابر .

12 مارس 2018 به گزارش ایسنا، امیردریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر وی با اشاره به تزریق بیرونی و غیربومی موضوعات فرعی مانند این‌که دغدغه‌های ن کشورمان چیست؟ داستان‌سرایی اسرائیل مجری بی‌بی‌سی را هم قانع نکرد 

دیدار محرمانه نماینده ویژه پوتین در امور سوریه با شمخانی - آفتاب

10 آوريل 2018 به گفته یک مقام مطلع در تهران، الکساندر لاورنتیف، نماینده ویژه تهران، روز سه‌شنبه، با علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در مورد آخرین 

سوال کنندگان از رئیس جمهور قانع نشدند - دنیای اقتصاد

5 مارس 2018 و بدل مباحث میان نمایندگان دولت و مجلس در مجموع ما از توضیحات مطرح شده از وی ادامه داد: ۸ نفر از نمایندگانی هم که سؤال از رئیس‌جمهور را امضا نکرده 

علی شمخانی :: خبرگزاری خانه ملت

توضیحات وزیر آموزش و پرورش درباره آزمون استخدامی معلمان/ آیا برگزاری آزمون غیرقانونی است؟ مصلحت نظام ارجاع شده است اما کمیسیون حقوقی-قضایی نه‌تنها هنوز نظر خود را اعلام نکرده است بلکه . دیدار محرمانه نماینده ویژه پوتین در امور سوریه با شمخانی . دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت 

علی شمخانی - مشرق نیوز

امیر دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی در مراسم چرا اصلاح‌طلبان به مذاکره ، ظریف و شمخانی با لودریان توجه نکردند؟

شمخانی و رحیم صفوی:30سال دروغهای سران رژیم درباره بنی صدررا پنبه .

13 ژانويه 2012 Banisadr 1980= خیانتکار و خدمتگزار در جنگ 8 ساله؛ مجموعه اطلاعات و تحلیل های مربوط به تداوم جنگ و نقش های متنوع مافیای خشونت موجود در رومه 

روایت عجیب ضرغامی از حضور شمخانی در جلسه استیضاح مهاجرانی .

4 نوامبر 2017 تحلیلتان از فیلم‌های سینمای پیش از انقلاب چیست؟ . من در آن مقطع فکر کردم اگر فیلمی قرار است به‌عنوان نماینده جمهوری اسلامی حتی هنگام برگشت، آقای نصیریان فرصت نکردند با ما ناهار بخورند. . به ایشان گفتم من کار ی نکرده‌ام، بلکه از مواضع نظام، ارزش‌های انقلاب و شهدا دفاع کرده‌ام که ایشان قانع شد.

سوال‌های متداول درباره حصر – فکت‌نامه

19 ا کتبر 2017 در این مقاله تلاش کرده‌ایم به بخشی از سوال‌هاو ابهام‌ها، مختصر و ساده پاسخ علی مطهری ، نماینده مجلس، از چهره‌های ی است که پیگیر مساله حصر است. . کریمی‌قدوسی اشاره‌ای به نهاد ابلاغ‌کننده این حکم به شورای عالی امنیت ملی نکرد، اما طبق قانون علی شمخانی (دبیر شورا و نماینده آیت‌الله ‌ای)، علی لاریجانی (رییس 

پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان شمخانی ,نماینده ,دبیر ,مقام ,شورای ,عالی ,نماینده ویژه ,شورای عالی ,مقام معظم ,معظم رهبری ,عالی امنیت ,دیدار محرمانه نماینده منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پیک عشق خلیج رول پلی گربه ها جهانگردی تهویه مطبوع هوا شارژ فوق العاده دکتر ساسانی متخصص پوست و مو